Translate

zondag 27 april 2014

Tulpenpotjes



Hoi, nog een post voor vandaag. Ik heb nog wat leuke tulpenpotjes omgehaakt. Een grote en een kleine, in de kleuren wit met gele tulpjes en groene blaadjes. De kleine heeft 2 tulpenrandjes en de grote 3 tulpenrandjes. In de grote heb ik een bosje neptulpjes gezet. Gekocht bij de Blokker. Ziet er leuk uit toch. Vorige week heb ik een klein tulpenpotje gehaakt voor een verjaardag ook een bosje neptulpen erin gezet en wat korter geknipt heb helaas daar geen foto van. Groetjes Willy.

Gehaakt rokje


Hoi allemaal vandaag nog een verlaat koningsdag gehaakt rokje maar je kunt het natuurlijk ook dragen op bevrijdingsdag. Ik heb gekozen voor de kleuren rood wit blauw en oranje en een rood wit blauw lintje door de taille geregen. Ik kwam het patroontje hier  tegen daar moeten jullie echt eens gaan kijken hele mooi patroontje s, het rokje is gehaakt in granny stripes. Groetjes Willy.

zondag 20 april 2014

Paastakvogel


Hoi vandaag nog maar een post. Een paastakvogel gemaakt van een ronde granny de inspiratie kwam ik hier tegen. Heel leuk om te maken met wat kraaltje en wat vilt een paar oogjes en een staartje een ophanglus met daaraan ook de pootjes. Op de foto zie je onder de paasvogel een pannelap liggen die vond ik gewoon leuk om de kleur, vandaar de pannelap. Fijne dagen, groetjes Willy.

Paasdoosjes


Hallo allemaal eerst wil ik jullie hele fijne paasdagen toewensen. Vandaag wil ik jullie een leuk paasdoosje laten zien in de vorm van een melkpakje ik heb zoiets hier voorbij zien komen. Ik heb er mijn eigen draai aangegeven door er een ovaal uit te snijden en dan een stukje mica erachter te plakken.  Een randje gras  en een kuikentje uit te stanzen met de creatables LRO204 en het kuikentje van de LRO205. De stempel heb ik ooit eens gekocht bij de Kruidvat. Wat gekleurd stro en lekkere paaseitjes erin, en om het doosje te sluiten heb ik nou eens geen lintje gebruikt maar een knijpertje. Je kunt in dit melkpakje natuurlijk ook iets anders verpakken bijv. grote waxine lichtjes of mini monstertjes van de drogist. Groetjes Willy.

zondag 13 april 2014

Uiltjes van foam


Nog een close-up van de uiltjes die we gemaakt hebben van foam, ik wilde jullie deze foto niet onthouden. En nu komt het ze zijn in 3d de voor en achterkant zijn hetzelfde. Dus je kunt ze overal neerhangen. Moet je er natuurlijk eerst wel een lintje doorheen halen. Groetjes Willy.

Zeepzakje

Hoi allemaal, vandaag post ik iets wat ik al een tijdje klaar had liggen een zeepzakje van 2 oma`s vierkantjes die heb ik aan elkaar gehaakt met vasten en een picootje ertussen daarna ben ik in het rond gaan haken met tussen de stokjes groepjes, 3 stokjes en 2 lossen in de volgende opening weer 3 stokjes enzovoort. Dit tot je rond bent. Je haakt zo 2 toertjes. Daarna de bovenkant omgehaakt met vasten met een picootje ertussen een koordje gehaakt en door de 2e toer gehaald eeen stukje Dove zeep erin en klaar is je zeepzakje. 
PS. Ik heb de oma`s vierkantjes aan de onder en bovenkant verlengt met 1 toertje om de lengte te verkrijgen.
Fijne dag en groetjes voor allemaal. Willy

zondag 6 april 2014

Retro gehaakte onderzetter

Vandaag wil ik jullie een mooie gehaakte retro onderzetter laten zien. Ik was op het internet iets aan het zoeken toen ik dit patroontje hier tegenkwam. Meteen de haaknaald gepakt en 2 kleurtjes katoen, haaknaald 2,5 en haken maar. Heel leuk om te maken en niet moeilijk. Hebben we weer een leuk patroontje voor onderzetters. Groetjes Willy

Ponpon paaskuikentjes

Hoi allemaal vandaag wil ik jullie laten zien wat wij donderdagavond op onze vast knutseluurtje bij Kwintes hebben gemaakt. Ze vonden het allemaal zo leuk om deze paaskuikentjes te maken, dus misschien krijgt dit nog een vervolg. Groetjes Willy.