Translate

dinsdag 23 april 2013

2de serie gehaakte bloemen chrochet flower power.Hoi allemaal hebben jullie deze week nog meegehaakt met de crochet flower power die Valerie organiseert, heel leuk om mee te doen.
Hier komt de Helleborusbloem ik heb hem gehaakt van Catania katoen in roze en fuchia en het blad appelgroen. Vind het een leuk bloemetje geworden.

Bloemetje 5 de rode Dahlia de kleur is 0114 is donkerroze van Catania binnen bloemetje oranje 0189 van catania het hartje van de bloem geel van durable kleur 309. Ziet er heel leuk uit. Leuke bloem om iets mee op te sieren.
 Bloemetje 6 laten zien. De Anjer, persoonlijk vind ik deze bloem de leukste van deze week. Wel heel veel stokjes om te haken, maar het was goed te doen en het resultaat vind ik geweldig. Je kan er ook een hele mooie corsage mee maken. Veel plezier deze week met de volgende bloemen. Doen jullie ook mee. Groetjes voor allemaal.P.s nog een leuke variatie op de anjer gemaakt. Een koninklijke bloem. Ik heb er een broche van gemaakt een speldje erachter en wat rood-wit-blauw lintjes en je klaar voor Kroningsdag.


1 opmerking: