Translate

zondag 17 augustus 2014

Nog wat loom creaties

Deze week nog een babyuiltje gemaakt met elastiekjes natuurlijk. Wat blijft het toch leuk om dit te doen je kunt het bijna een verslaving noemen. Maar dan een gezonde. Hoe je dit uiltje maakt kijk in me berichtje van vorige week. 


Van de week bezig geweest met deze leuke bloemetjes in een potje. Je maakt eerst het potje. En daarna maak je de bloem met de steel en aan het eind ga je het potje bevestigen aan de steel. Het is niet moeilijk maar je moet wel heel goed opletten hoe je het moet doen. Een leuk filmpje hierover vind je hier veel plezier met het kijken van het filmpje. 


Ook nog gemaakt deze week, deze leuke inktvis. Die je maakt op de monstertail, dit is een variant op het loombord maar handzamer in gebruik. Hier kun je leuke kleine dingetje mee creeren. De pootjes zijn met een haaknaald gedaan. Hier een leuk flmpje hoe je dit inktvisje maakt. Als je de inktvis in 1 kleur haakt heb je ongeveer 188 elastiekjes nodig. Je haakt 9 rijtjes en 8 pootjes. Op ronde 6 plaats je de oogjes en op ronde 8 het mondje.  Heb je nou geen 188 elastiekjes in 1 kleur, maak dan de regenboog inktvis. Groetjes voor allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten